De Goeden Doelen Rally van Ronde Tafel 145 Oosterhout is een jaarlijks Service Evenement op de zaterdag voor Pasen. Naast dat dit een fantastische dag voor de deelnemers is, ligt de nadruk op het inzamelen van geld voor regionale goede doelen. De deelnemers van de rally dragen met hun inschrijving bij aan de goede doelen. Daarnaast wordt het evenement en de uiteindelijke donatie mogelijk gemaakt door sponsoren en Vrienden van de Rally.

Wat is de Goede Doelen Rally?

De Goeden Doelen Rally van Ronde Tafel 145 Oosterhout is een auto-puzzeltocht die u een hele dag begeleid en voert door de meest prachtige stukjes van ons kleine kikkerlandje. De tocht bestaat uit een vooraf uitgezette route door rallyuitzetter en meervoudig rallykampioen Bart den Hartog. Deze route is zowel toegankelijk voor de beginnende rallyrijder, als uitdagend voor de meer gevorderde deelnemers. Het rijden van een Rally is een fantastische ervaring waar veel mensen, nadat ze dit eenmaal gedaan hebben, met regelmaat aan deelnemen. In tegenstelling tot de Rallysport, waarin geracet wordt om de snelste tijd over een parcours van zowel verharde als onverharde wegen, gaat het bij rallyrijden niet om de snelste tijd, maar om de minste fouten in het afleggen van de route. Het uitstippelen van deze route doet u tijdens de stops aan de hand van een aantal regels die u op de dag ontvangt. Kortom: het is een dag met veel plezier, uitdaging, lekker eten en drinken en een rit langs prachtige plekken. Doet u ook mee?

Onze Goede Doelen van 2024

Meedoen aan de Goede Doelen Rally

Deelnemersequipe

Kosten: €265,- per auto

Meldt u aan als equipe van twee personen (een bestuurder en navigator) tegen betaling van de inschrijfkosten van €265,- per auto. Hiervoor bent u verzekerd van een volledig verzorgde dag, een mooie en uitdagende puzzelroute door Zuid Nederland en diverse tussenstops waar eten en drinken voorzien zijn. Met uw inschrijving steunt u natuurlijk ook onze goede doelen.

Sponsoren

Kosten: afhankelijk van pakket

Wilt u een bijdrage doen in ruil voor wat publiciteit onder onze deelnemers? Schrijf u dan in als sponsor via het inschrijfformulier. Bij al onze sponsorpakketten ontvangt u minimaal 1 equipe cadeau.

Brons Sponsor: €450,- (incl. 1 equipe)
Zilver Sponsor: €600,- (incl. 1 equipe)
Goud Sponsor: €1000,- (incl. 2 equipes)
Hoofdsponsor: €1500,- (incl. 2 equipes)

Vriend van de Rally

Kosten: €145,- per donatie

Wilt u onze goede doelen steunen en zelf niet perse deelnemen aan de Rally? Dan kunt u symbolisch een bedrag van €145,- doneren en ontvangt hiermee de status “Vriend van de Rally”. U draagt bij aan de donatie en krijgt hiervoor van ons een eervolle vermelding. Kies op het inschrijfformulier voor deze optie en steun onze goede doelen zonder zelf deel te nemen aan het evenement.

Impressie van de Goede Doelen Rally 2023

Inschrijven voor de Goede Doelen Rally 2024

Current step:Stap 1: Contactgegevens
Stap 2: Type inschrijving
Stap 3: Deelnemers
Stap 4: Afronding

Contactgegevens

Kies uw type inschrijving

Deelnemersgegevens

Deelnameniveau *
Deelnameniveau *
Deelnameniveau *
Deelnameniveau *
Deelnameniveau *
Deelnameniveau *
Deelnameniveau *

Uw inschrijving afronden

Ons evenement is zo succesvol als de mate waarin wij onze goede doelen kunnen steunen. Heeft u nog een extra donatie over voor hen?